Seuraa äitejä kelpuutumaan olympialaisiin ja jaa makeita juhlia lasten kanssa

instagram viewer

Vanhemmuus ei ole sprintti, se on maraton. Ellet ole äiti, joka pääsee olympiajoukkueeseen! Sunnuntai-iltana Quanera Hayes ja Allyson Felix sijoittuivat ensimmäiseksi ja toiseksi 400 metrin juoksulenkillä turvatakseen lippunsa Tokioon ja juhlivat improvisoidulla leikkikentällä radalla.

Kilpailun jälkeen Hayes toi poikansa Demetriuksen tapaamaan Felixin tyttären Camyrnin. Ihana hetki seurasi tietysti. "Kaverit, me menemme Tokioon", Felix sanoi ja Hayes lisäsi "Superäidit, joo!"

"SUPERMOMMIES! JOO!"

Quanera Hayesin poika ja @allianfelixtyttärensä tapasi sen jälkeen, kun heidän äitinsä olivat päteviä #TokyoOlympialaiset. Hetki puhuu puolestaan.@usatf | #TokyoOlympialaiset x #TrackFieldTrials21pic.twitter.com/MCrlvJ7G9e

- #TokyoOlympics (@NBCOlympics) 21. kesäkuuta 2021

Molemmat äidit synnyttivät lapsensa viikkojen kuluessa toisistaan ​​syksyllä 2018 eivätkä antaneet sen estää heitä palaamasta huippunopeuteen. Hayes voitti kisan 49,78 sekunnissa, mikä on nopein aika sitten Yhdysvaltain vuoden 2017 mestaruuden voittamisen henkilökohtaisessa ennätyksessään 49,72.

click fraud protection
Hän kertoi Team USA: lle että oli vaikea palata synnytyksen jälkeen ja edistyminen oli hidasta, mutta hänen kova työ kannatti voittoa pinotusta pelistä.

Amerikkalaisen yleisurheilushistorian koristeellisin nainen Felix sai viidennen olympialaisen ja ensimmäisen äitinsä jälkeen. Hän saavutti kauden parhaan ajan, 50.02, kun hän ajoi useiden juoksijoiden ohi. Se ei ollut helppoa-hän kärsi raskaana olevasta vakavasta preeklampsiasta ja sai hätätilanteen C-osion vapauttaa tyttärensä, mutta pitkän sairaalahoidon ja toipumisen jälkeen hän juoksee kerran eliitin nopeudella lisää.

Odotamme innolla, että nämä superäidit kilpailevat tulevissa olympialaisissa! Täällä toivotaan myös lisää voittavia yleisurheilukilpailuja.